Flyt til Hindsholm

 
Forside
Fakta om Hindsholm
Kort
Foto, video og streetviews
Hvem-Hvad-Hvor
Turforslag
Natur
Kunst og kultur
Landsbyer og bebyggelser
Herregårde
Kirker
I gamle dage
Flyt til Hindsholm
· Tilflytterfolder
· Film
· Boliger og byggegrunde
· Skoler
· Børnepasning
· Det praktiske
· Til og fra Hindsholm
· Job
· Bliv selvstændig på Hindsholm
· Foreninger
Links, bøger og pjecer
Feedback og kontakt
Sideoversigt
Tak
 
 
 

Der er rigtig mange gode grunde til at flytte til Hindsholm. Nogle af de overvejelser, man som potentiel tilflytter gør sig, er der forsøgt givet svar på i de menupunkter, du finder i venstre side under Flyt til Hindsholm. Se evt. også punktet Fakta om Hindsholm.


© Janne Schou-Knudsen

Hindsholm er ikke tæt motorvejstrafik, trafikstøj, flystøj,  luftforurening, højhuse, s-togstrafik og mylder af mennesker, så er du til det, er Hindsholm ikke det rigtige sted for dig.
 

Helt overordnet er de gode grunde til at flytte herop på "Holmen", som de lokale kalder Hindsholm:

 • Her er god plads og ikke mindst god plads til at være og blive sig selv.
   
 • På Hindsholm er der også nærmiljø - på den gode måde. Man hilser på, snakker med hinanden og tager godt mod tilflyttere.
 • Boligerne er til at komme til for en fornuftig pris - og der er noget for enhver smag. Se hvilke boliger, der er til salg og leje under menupunktet Boliger og byggegrunde.
   
 • Med til de billige huspriser hører også, at der på en stor del af Hindsholm er adgang til billig fjernvarme. Et lynhurtigt fiberbredbånd hvor 60/60 Mbit/s er standard, findes også mange steder og der arbejdes pt. på yderligere udbygning af dækningen.
   
 • Har du børn, er Hindsholm den perfekte ramme for en tryg og sund opvækst. Her er privat dagpleje, en superdejlig skovbørnehave, en rigtig god skole og gode skolecykelstier, sfo, klub og mange fritidstilbud, herunder ridning, sport, skaterrampe, spejder mm.
   

  For teenagerne er der bl.a. ungdomsklubber.

  For at passe lidt på de helt unge, samtidig med at de får stillet deres lyst til at feste, bliver der jævnligt holdt lokalt diskotek, hvor ikke kun de unge fra Hindsholm kommer.

  Her stiller lokale voksne frivilligt op for at sikre, at festen ikke løber af sporet og at alle kommer godt hjem.


   

 

 

 

 

 

 • De voksne i den arbejdsdygtige alder arbejder typisk enten lokalt på Hindsholm, i Kerteminde, Munkebo eller i Odense, som blot er 25 min kørsel herfra.
   
 • Hvis du hører til den ældre generation kan du  - på de vilkår, der gælder for helårsbeboelse af sommerhuse - bo i sommerhus hele året. Eller du kan vælge at flytte ind i en de mange fine ældreboliger, der findes her på Hindsholm. Ventelisterne er ikke lange.
   
 • Foreningslivet på Hindsholm er rigt og rækker vidt. Du kan fx gå til skydning, ridning, musik og kor, være med i revy, deltage i en af de mange frivillige aktiviteter, der arrangeres for børn, teenagere, voksne og ældre, være med i det lokalhistoriske arbejde, gå til sport eller til keramik, vævning og andre kreative aktiviteter.

  Skulle disse tilbud ikke række, så finder du i enten Kerteminde eller Odense de tilbud, der  kræver et større befolkningsunderlag at etablere.
 • Med Hindsholms pragtfulde og varierede natur har du selvsagt alle muligheder for at få frisk luft i håret og lungerne. Er man naturinteresseret, har man stort set alt, man kan begære, inden for rækkevidde.

  Du kan gå en tur på stranden, som aldrig er mere end 5-10 minutter væk på cykel, du kan fiske, sejle, gå en tur i skoven, tage en frisk cykeltur på fladt terræn eller miste pusten på de lange seje bakker, se på dyr, fugle og blomster. Og nyde den udsigt, der altid er lige rundt om hjørnet.
Hindsholm byder på stilhed, ro og masser af plads. En befrielse efter en lang og måske hektisk arbejdsdag.

Du kan se mere om, hvad der rører sig på og omkring Hindsholm under menupunktet "Hvem-hvad-hvor" - Dagens Nyheder"

 

 

 

 

 

 


 

 

 
 

Copyright, Idé & Design Anni Skytte
Er en anden fotograf nævnt under et foto, har denne naturligvis copyright.